Regels NEBRUSforum

REGELS EN FORUMETIQUETTE

Regels NEBRUSforum

Berichtdoor Anke » zo 06 jan 2013, 22:50


Regels NEBRUSforum:


Het forum is bedoeld om je ervaringen en meningen en kennis uit te wisselen met betrekking tot de brughoektumor.
Forumgebruikers schrijven uitsluitend op persoonlijke titel. De forumbeheerders zijn niet verantwoordelijk voor de adviezen die hier gegeven worden. Gebruik je gezond verstand en overleg altijd met je arts.
Stevige discussie is prima maar speel niet op de man of vrouw. Gebruikers die zich hieraan niet houden of anderszins grenzen overschrijden kunnen worden verwijderd. Dit geldt ook voor het herhaaldelijk niet respecteren van mede-forumbezoekers.

Enkele forumetiquette:

In forumberichten mogen geen namen, adressen en telefoonnummers van artsen genoemd worden. Deze informatie kan via e-mail of een PB (persoonlijk bericht) uitgewisseld worden.
Bij overtreding van deze regel kan het forumbeheer het bericht zonder overleg verwijderen of de namen veranderen in b.v. KNO-arts, neurochirurg enz.

Vul een dekkende omschrijving in bij het onderwerpsveld
Als een bezoeker op een onderwerp klikt moet al redelijk duidelijk zijn waar het over gaat. Gebruik dus geen onderwerp als "Help" of "Ik heb een probleem", maar omschrijf je probleem. Kijk maar eens rond op fora voor wat voorbeelden.

Vermeld altijd de bron als je een artikel in je bericht gebruikt.

Gebruik geen hoofdletters om aandacht op te eisen
Het is niet toegestaan om een onderwerp in alleen maar hoofdletters te typen. Dit wordt gezien als schreeuwen, en dat is uiteraard niet beleefd. Ook andere karakters die aandacht vragen zijn niet gewenst.
Voor mijn verhaal KLIK HIER
Avatar gebruiker
Anke
Beheerder
 
Berichten: 57
Geregistreerd: za 05 jan 2013, 00:42

Keer terug naar LEES DIT VOOR JE JE GAAT REGISTREREN!!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron